Brabant Museum Bus
Brabantse museumbussen

Verhuur & sponsoring museumbus

De museumbus wordt verhuurt voor culturele doelen zoals een bezoek aan musea, culturele instellingen, vervoers- of industriële vormgeving gerelateerde evenementen, als unieke trouwbus, voor Brabantse rondritten, voor afscheid, bezoeken aan andere busmusea en -stichtingen, Open Dagen, etc. Voor grotere evenementen en buspendels werken we samen met collega-stichtingen uit Noord-Brabant, Zuid- en Noord-Holland.

Vraag via de contactpagina naar  informatie.


Financiële giften zijn erg welkom. Het helpt ons de doelstellingen van de Stichting mede te realiseren. Onze stichting heeft de Culturele ANBI status verkregen via de Belastingdienst. Daarmee zijn we een erkende stichting met een culturele goed doel. Dit betekent dat u fiscaalvriendelijk kunt doneren aan ons. Tot 60% van uw giften kunt u dan aftrekken van de inkomstenbelasting. Een groot voordeel voor u en ons!



Uiteraard zijn wij ook blij met support in de vorm van onderdelen, arbeid in de vorm van klus-, monteur-, poets- en rijhulp.

Ook kunt u via bij de stichting aangesloten reclame- en communicatiespecialisten authentieke busreclame laten ontwikkelen, die passend is aan het tijdsbeeld (voor de 770 is dit m.n. de 80-er en 90-er jaren).


Graag horen wij via de contactpagina uw wensen, bijdrage of vragen.